lauantai 29. huhtikuuta 2017

Valmiskakut testissä: OSA 2 Daim moussekakku

Tänään vuorossa oli valmiskakku numero kaksi, eli Daim milk chocolate mousse cake with crunchy caramel. Kakku painoi 400 grammaa ja se oli gluteeniton. Kakkua ei oltu peitetty millään, vaan siinä oli pelkkä alusta, joten ei kannata käännellä pakkausta hirveästi ylösalaisin. Sulamisajaksi luvattiin ilman pakkausta kakkupalalle 30min ja koko kakulle 60min. Sulaminen tapahtui kuitenkin huomattavasti nopeammin, sillä kakku ei ollut enää edes kovin kohmeinen 30minuutin kuluttua, pakkaus vielä päällään. Kakku maksaa n. 5-6€


Tämäkin kakku vastasi hyvin ulkonäöltään pakkauksessa olevaa kuvaa. Kakun moussekerros oli tosi paksu ja makea, ehkä vähän liiakseenkin. Pohja oli pettymys, se oli ohut ja kuiva, johtuen ehkä gluteenittomuudestaan. Pohjan päällä oleva valkoinen kreemi oli hyvä, samoin kakun kuorutuksena oleva suklaa, jossa maistui mukavasti daim.  Kokonaisuutena kakku oli liian makea kahdestaan syötäväksi, joten uskomme siitä riittävän mahdollisesti enemmän paloja, kuin pakkauksessa luvattiin(6-8). Paksu mousse vei onneksi hieman huomiota melko pahasta pohjasta, joka kuitenkin heikensi kokonaisarviota. Arvosanaksi annamme 3/5.


Kakku on loistava vara pakastimeen yllättäviä tilanteita varten, sillä gluteenittomuuden ansioista se sopii kaikille ja lisäksi siitä riittää usealle makeutensa vuoksi. Suklaan ystävälle kakku maistuu varmasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti