lauantai 8. lokakuuta 2016

Mikromunakas

Eilen testailimme mikromunakas ohjetta, jonka tänään jaamme teille.
Resepti on helppo ja nopea, joten se sopii esimerkiksi arkiviikoilla aamupalaksi. Munakkaan maku oli hyvä, ehkä hieman mauton, eli muistakaa maustaa kunnolla! Paisto aika on suuntaa antava, se riippuu täytteiden määrästä ja mikrosta, joten kannattaa tarkkailla koko ajan, ettei munakas pursua yli mukista.

Aineet:
2 munaa
1-2rkl maitoa
Kinkkua (esim. 1 kinkkusiivu)
Juustoa (esim. 0,5dl)
Tomaattia (esim. 2 miniluumutomaattia)
Suolaa
Pippuria
  


Varaa aineet ja välineet. Raasta juusto, hienonna kinkku ja pilko tomaatit valmiiksi. 
Riko munat isoon mukiin ja sekoita rakenne rikki. Lisää maito, kinkku, juusto ja mausteet. Sekoita hyvin. Paista mikrossa täydellä teholla (800W) 1-1,30min kunnes rakenne on osittain hyytynyt. Sekoita tasaiseksi massaksi ja lisää pilkotut tomaatit. Laita mikroon vielä 30sekuniksi tai kunnes seos on kokonaan hyytynyt. Anna jäähtyä hetki ennen nauttimista!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti